Back to top

Arxiu de l'agenda d'activitats

març

21 març 2015
Taller participatiu sobre l’afectivitat, la sexualitat i les habilitats socials.
 Enfortir l’autoestima, l’autonomia i el respecte Afavorir l’adquisició d’habilitats i conductes lliures i responsables Entendre l’afectivitat i la sexualitat com una manera de relació, font de satisfacció, plaer i felicitat
07 març 2015
El perill de les xarxes socials a la nostra societat Hàbits i efectes psicològics que comporten. L’addicció a la xarxa Les xarxes i el ciberbulling Consells als i les joves per protegir-se a la xarxa Impartit per Fundació Verge Blanca

febrer

10 febrer 2015
Reflexió sobre l'ús que fan els fills de les pantalles
 Anàlisi de possibles riscos i problemes (lleus i greus)
 Ensenyar a controlar-se
07 febrer 2015
Internet ha propiciat l'aparició de noves professions vinculades al mon 2.0 que exigeixen noves habilitats. L'objectiu de la xerrada es donar-les a conèixer. El comunity mànager, Els domainers, Els SEO/SEM, Altres professions.
03 febrer 2015
Què es un CV
 Identificar les capacitats i habilitats que s'han de reflexar al CV o Identificar la feina que volem trobar
 Incorporar creativitat al CV
 Visionat de diferents CV creatius

novembre

25 novembre 2014

Curs intensiu i pràctic dels passos i sobre els tràmits necessaris per a la gestió quotidiana dels professionals autònoms (individuals) dins el règim especial d'autònoms, des del primer tràmit d'alta fins a la gestió de l'IVA i altres.

22 novembre 2014

Curs adreçat a educadors, tutors, mares i pares d’adolescents del Pallars Sobirà interessats en aprendre d’una manera divertida a potenciar, ajudar i orientar a alumnes i fills en el descobriment de les seves capacitats , fortaleses i talents fomentant l’autoconeixement, responsabilitat i autoestima.

octubre

08 octubre 2014 a 19 novembre 2014
La Oficina Jove del Pallars Sobirà en coordinació amb els Serveis Socials ha posat en marxa el projecte 'No perdis el Nord!', un programa de suport a l’educació emocional per a adolescents. En destaca una proposta formativa adreçada a educadors que es realitza entre octubre i novembre, i oberta a la participació de tota persona interessada (amb prioritat però a professorat de secundària). El termini d'inscripcions acaba el 3 d'octubre.

maig

abril

28 abril 2014
L'activitat principal del programa són les Jornades que farem a Planes de Son el dia 28 d'abril, amb xerrades, tallers creatius i un teatre fòrum a càrrec de la companyia FrecAfrec.

Pàgines