Back to top

Taller "Descobrint els talents dels nostres adolescents"

Curs adreçat a educadors, tutors, mares i pares d’adolescents del Pallars Sobirà interessats en aprendre d’una manera divertida a potenciar, ajudar i orientar a alumnes i fills en el descobriment de les seves capacitats , fortaleses i talents fomentant l’autoconeixement, responsabilitat i autoestima.

Es treballaran activitats en forma de taller alternant presentacions amb breu part teòrica, dinàmiques de grup, i audiovisuals.

1a part:

  • Presentació
  • Breu part teòrica d’introducció sobre conceptes del talent.
  • Explicació de la dinàmica de grup “Un passeig pel bosc” enfocades a explorar les capacitats, qualitats i destreses dels seus alumnes. Alhora els participants exeperimentaran ells mateixos aquesta dinàmica.
  • Explicació de l’exercici “Descobrint la sisena maleta”. Exercici que cada alumne pot fer individualment des de casa/escola on es demana rebre un feed-back d’amics, familiars i companys en relació als seus talents naturals i les seves fortaleses, posteriorment l’alumne fa un anàlisi guiat pel mateix exercici.

2a part:

  • Joc de Coaching “The Coahing Game”: ”La meva caixa d’eines” (joc d’autoconeixement amb visualització d’imatges que ens ajuden a trobar les nostres pròpies respostes en qüestions concretes)
  • Video Motivacional de Nick Vujicic!

A càrrec de Gemma Puig Ponsico, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, formació en Experta en Coaching i com a Formadora de Formadors. Exercici professional com a Metge de Família i responsable de Processos de Millora Contínua de la Qualitat en l’àmbit de l’Atenció Primària de Salut. 

Formulari d'inscripcions:

Event Date: 
dissabte 22nd novembre at 11:00am - dissabte 22nd novembre at 2:30pm
Location: 
Al Telecentre de Sort el dissabte 22 de novembre d'11 a 14.30h
Cost: 
GRATUÏT
Contact: 
973 62 01 07 (Aram)