Back to top

FP Dual remunerada a Alemanya

dj., 02/20/2014 - 14:45

Aquest programa de Formació Professional Dual remunerada a Alemanya, va adreçat a joves amb ESO, entre 18-30 anys, de nacionalitat espanyola.  Es preveuen unes 32 places per a l'Alt Pirineu. Al febrer tindran el llistat d’empreses alemanyes que en formaran part, per tant es podrà veure els perfils que busquen ( principalment sanitari, però també construcció, mecànica...)

  • B4M farà les entrevistes i la tria dels 32 joves el 2 d'abril. Podeu fer la vostra sol·licitud fins al 25 de març al web: http://www.b4m.cat/ .
  • A mitjans d’abril començaran la formació de 300h d’alemany per aconseguir un B1
  • A l’agost-set farien dos mesos de pràctiques tots aquells que haguessin finalitzat la formació. (remunerades, a Alemanya)
  • Finals d’octubre, els què finalment es quedin, ho faran durant 3-5 anys amb remuneració d’FP Dual (rebran formació específica, que lliga l’empresa)

Les despeses van a càrrec del govern alemany, el jove hauria d’avançar el 15% del curs d’alemany (3.720€), uns 560€ (que ho pot fer en 3 pagaments). Si no el finalitza, perd els diners, si el finalitza, encara que no aprovi, se li tornen. Està cobert: curs alemany, despeses de mudança, pràctiques, contracte FP, 2 viatges a l’any a Catalunya.

Podeu consultar la notícia en vídeo a PirineusTV sobre la presentació del programa el passat 17 de març http://www.pirineustelevisio.com/2014/03/fp-dual-a-alemanya/

Adjunts: 
AdjuntMida
PDF icon diptic_informatiu_fpdual.pdf1.85 MB